En-til-en sessionerFørste møde er af halvanden til to timers varighed. Andet møde af en times varighed, hvor vi gennemgår mine anbefalinger, dette kan gøres via skype.


Før første møde modtager du et dokument med spørgsmål til at udfylde og sende tilbage, så jeg har en bedre idé om, hvor vi skal lægge fokuset.


Ved første møde gennemgår vi dine svar, så jeg får en dybere forståelse af dig og en helhedsforståelse af, hvad du har brug for.


Derefter går jeg hjem og laver en plan der omfatter ting som Urter, vitaminer, kost, livsstil og psykisk gymnastik.


Vi mødes efter en uge - i virkeligheden el via skype. Her får du mine anbefalinger og vi passer til, hvis det er nødvendigt.


Opfølgende møder er af 1 times varighed.


Efter en til tre måneder ses vi igen, for at snakke om, hvordan det går, og ofte skal der justeres i mængder, tilføjes og fjernes Urter.


Hvordan arbejder jeg:


Jeg arbejder primært med urterne som infusioner og ekstrakter og i mindre grad som kosttilskud. Jeg forestrækker at arbejde så naturligt som muligt, dette omfatter ofte en ændring af livsstil og tankemønstre.


Jeg arbejder altid med kost, dvs. jeg anbefaler en kost ændring, som har et højt indhold af grøntsager og frugt af økologisk kvalitet.


Da jeg ved fra mit eget liv, at det kan tage tid, arbejder jeg i faser dvs. vi sammen lægger en plan for udfasning og indfasning, det er meget vigtigt, at du får en succesoplevelse ud af din transformation.


Hvad jeg forventer af dig:


Jeg forventer, at du har gjort en del af det indre benarbejde og besluttet dig for at ændre kurs, væk fra sygdommens bane og ind i det sunde liv, hvordan og hvad hjælper jeg med, men i sidste ende er du ansvarlig for at tage valget om at ”JEG VIL VÆRE DEN BEDSTE UDGAVE AF MIG” - med støtte fra mig.


Hjernen er en lille trickster, det ved jeg fra mig selv, så nogle ting skal man vælge mange gange, nogle ting er et skridt frem og to tilbage, andre gange stormer man frem. Vi har brug for nogle psykologiske tricks til at holde os på rette vej, derfor indgår der mentale øvelser i taknemmelighed - noget som har hjulpet mig, og kan hjælper dig med at holde dit fokus.


Og så en dag behøver vi ikke have flere konsultationer: alt efter intensiteten af din sygdom el ubalance ses vi hen over en periode. Jeg vil anbefale at deltage i nogle af mine workshops, følgende er sundheds underbyggende og gode til at brygge de kundskaber og den viden, der skal til for at hjælpe dig selv:


Fermentering, at vandre med urterne og køkkenskabets urter.


Tryk på knappen nedenunder for at læse mere om mine workshops og foredrag.


Priser:


første og andet møde - 700 kr. samlet -

herefter 400 kr. pr. time.


Glæder mig til at høre fra dig, send en mail via knappen under.


​Mvh Rosanna